Zeven jaar lang zijn onze dochters Loes en Mieke letterlijk kind aan huis geweest bij Betje Big.

Rieky heeft ruimschoots aan onze verwachtingen voldaan. We hoopten op een huiselijke, warme omgeving met rust, regelmaat en aandacht. Rieky heeft dat meer dan waargemaakt. Betje Big was echt een tweede huis voor ze. Ze zijn intensief opgegroeid bij Rieky, waren ook echt gehecht aan haar en hadden altijd zin om naar Betje Big toe te gaan. Met bijvoorbeeld studiedagen of schoolvakanties was onze oudste de laatste paar jaar, toen ze al schoolkind was, ook nog welkom; echt fijn!

We vinden het knap van Rieky dat ze zich altijd zo inzet voor het welzijn van haar kindjes. Met zoveel zorgzaamheid en oprechte aandacht. Ze maakt het zichzelf zeker niet gemakkelijk; intensief bezig met bakken, kleien, knutselen, lezen, spelletjes et cetera!

Uiteraard heeft ze na al die jaren ervaring een hele goede kennis van kinderen en kinderkwalen zodat ze signaleert en adviseert; heel fijn, zeker bij de onzekerheid met je eerste kind.

Elk kind krijgt aandacht en ook juist de ruimte om zelf te spelen. Rieky heeft trouwens sowieso letterlijk ‘de ruimte’: zowel binnen als buiten! Zeker de tuin is fantastisch voor de kinderen. Kan niet beter!

We zijn heel blij dat onze meiden mede door Rieky zijn opgegroeid tot vrolijke, zelfverzekerde schoolkinderen die sociaal en zorgzaam zijn. We kunnen Betje Big dan ook aan iedereen aanraden.

Suzanne en Koen Hopmans

Het is voor onze 2 dochters altijd weer een feestje om naar Rieky te gaan.
Een heerlijke huiselijk sfeer, en voor als het lekker weer is een heerlijke grote tuin waar de kinderen lekker kunnen spelen. Het ontbreekt hier aan niets en we laten onze meisjes met een heel erg gerust hart achter bij Rieky waarvan we weten dat ze alle nodige aandacht krijgen.

Daniëlle en Bryan

Onze zoon gaat al bijna 4 jaar met veel plezier naar betje big. Rieky is een toegewijde gastouder, die inspeelt op de behoefte van het kindje. Flexibel en makkelijk communiceren. Als er een keer een wijziging plaatsvindt geeft zij dit tijdig door zodat we zelf ruim de tijd krijgen om wat te kunnen regelen. We hopen dat ons tweede kindje ook de komende jaren met veel plezier naar Rieky gaat.

Onze kinderen Hanna en Jelle zijn thuis bij Rieky. Ze hebben het er altijd erg naar hun zin.
Hanna komt al vijf jaar bij Rieky in huis en Jelle sinds twee jaar.
Er is veel ruimte binnen in huis maar ook buiten in de tuin, waar de kinderen kunnen spelen.
Rieky is erg creatief en dit brengt ze over op de kinderen. Heel leuk!
Een fijn, vertrouwd adres, waar we hopelijk nog lang gebruik van kunnen maken!

Mijn kinderen zijn beide bij Rieky geweest voor de opvang.
Vanaf het eerste moment is er een goed contact geweest tussen Rieky en ons, maar zeker ook met het gezin van Rieky. Ook in de interactie met de kinderen zijn de overige gezinsleden betrokken.
Dat was een extraatje!
Ik zocht voor onze kinderen een opvang in huiselijke sfeer, een bewuste keuze om de kinderen niet weg te brengen naar een dagverblijf. Het feit dat Rieky de kinderen meeneemt om een boodschap in het dorp, zoveel mogelijk met hen buiten is, de oudere kinderen betrekt in de verzorging van de jongere kinderen en veel persoonlijke aandacht heeft voor ieder kind omdat het kleinschalig is waren voor ons redenen om voor een gastouder te kiezen.

Rieky is flexibeler in haar opvang en denkt mee; Rieky heeft ook onze kinderen opgehaald op school als dat eens nodig was. Dat stapje extra en meedenken betekent voor ons als jonge ouders veel en Rieky doet het met gemak. De kinderen zijn dol op haar en dat terwijl ze nu niet meer naar Rieky gaan omdat ze schoolgaand zijn en te oud voor de opvang. De band was er en is er nog steeds, zo warm en waardevol!!

betje big was voor ons een gezellige en flexibele opvang.

Gwen heeft er met veel plezier gespeeld en geknutseld in de huiselijke sfeer .