Mijn kinderen zijn beide bij Rieky geweest voor de opvang.
Vanaf het eerste moment is er een goed contact geweest tussen Rieky en ons, maar zeker ook met het gezin van Rieky. Ook in de interactie met de kinderen zijn de overige gezinsleden betrokken.
Dat was een extraatje!
Ik zocht voor onze kinderen een opvang in huiselijke sfeer, een bewuste keuze om de kinderen niet weg te brengen naar een dagverblijf. Het feit dat Rieky de kinderen meeneemt om een boodschap in het dorp, zoveel mogelijk met hen buiten is, de oudere kinderen betrekt in de verzorging van de jongere kinderen en veel persoonlijke aandacht heeft voor ieder kind omdat het kleinschalig is waren voor ons redenen om voor een gastouder te kiezen.

Rieky is flexibeler in haar opvang en denkt mee; Rieky heeft ook onze kinderen opgehaald op school als dat eens nodig was. Dat stapje extra en meedenken betekent voor ons als jonge ouders veel en Rieky doet het met gemak. De kinderen zijn dol op haar en dat terwijl ze nu niet meer naar Rieky gaan omdat ze schoolgaand zijn en te oud voor de opvang. De band was er en is er nog steeds, zo warm en waardevol!!