Zeven jaar lang zijn onze dochters Loes en Mieke letterlijk kind aan huis geweest bij Betje Big.

Rieky heeft ruimschoots aan onze verwachtingen voldaan. We hoopten op een huiselijke, warme omgeving met rust, regelmaat en aandacht. Rieky heeft dat meer dan waargemaakt. Betje Big was echt een tweede huis voor ze. Ze zijn intensief opgegroeid bij Rieky, waren ook echt gehecht aan haar en hadden altijd zin om naar Betje Big toe te gaan. Met bijvoorbeeld studiedagen of schoolvakanties was onze oudste de laatste paar jaar, toen ze al schoolkind was, ook nog welkom; echt fijn!

We vinden het knap van Rieky dat ze zich altijd zo inzet voor het welzijn van haar kindjes. Met zoveel zorgzaamheid en oprechte aandacht. Ze maakt het zichzelf zeker niet gemakkelijk; intensief bezig met bakken, kleien, knutselen, lezen, spelletjes et cetera!

Uiteraard heeft ze na al die jaren ervaring een hele goede kennis van kinderen en kinderkwalen zodat ze signaleert en adviseert; heel fijn, zeker bij de onzekerheid met je eerste kind.

Elk kind krijgt aandacht en ook juist de ruimte om zelf te spelen. Rieky heeft trouwens sowieso letterlijk ‘de ruimte’: zowel binnen als buiten! Zeker de tuin is fantastisch voor de kinderen. Kan niet beter!

We zijn heel blij dat onze meiden mede door Rieky zijn opgegroeid tot vrolijke, zelfverzekerde schoolkinderen die sociaal en zorgzaam zijn. We kunnen Betje Big dan ook aan iedereen aanraden.

Suzanne en Koen Hopmans